Miloš Mastník

Miloš Mastník, nový ředitel pro obchod a marketing ČD - Telematika

Ve středu 1. října 2014 nastoupil na pozici ředitele pro obchod a marketing společnosti ČD - Telematika Ing. Miloš Mastník, MBA. Nově vytvořená pozice sloučí obchodní aktivity, produktový marketing, řízení zákaznických segmentů a zákaznické centrum. 

Miloš Mastník vystudoval VŠE v Praze, titul MBA získal na University of Pittsburgh, později absolvoval také postgraduální kurz telekomunikačních technologií na University of Delft. V oblasti telekomunikací pracuje od roku 2000. Nejprve působil v Českém Telecomu, poté, v letech 2004–2011, zastával různé manažerské pozice ve firmě GTS a GTS Central Europe. V posledním období byl pověřen funkcí Vice President pro Marketing skupiny GTS CE pro Česko, Slovensko, Polsko, Maďarsko a Rumunsko. Od roku 2012 pracoval na pozici ředitele pro firemní marketing ve společnosti T-Mobile ČR a byl členem dozorčí rady společnosti T-Systems.

Miloš Mastník je ženatý a má tři děti. Ve volném čase se věnuje dálkovým běhům na lyžích, volejbalu, golfu, basové kytaře, nejraději má cestování.

Zdroj: ČD - Telematika a.s. www.cdt.cz