Tomáš Flajsar, nový generální ředitel společnosti Brammer

Společnost Brammer, distributor průmyslových produktů a služeb potřebných pro údržbu, opravy a generální údržbu, oznámila jmenování Tomáše Flajsara (39) novým generálním ředitelem pro Českou a Slovenskou republiku. Tomáš Flajsar nahradil Ladislava Buriana, který zastával funkci generálního ředitele od roku 2010.

Tomáš Flajsar má více než 10leté zkušenosti ve vrcholových pozicích se řízením rozvoje podnikání, vedením firmy, obchodem, nákupem a logistikou ve strojírenském průmyslu. Před nástupem do společnosti Brammer začínal na pozici vedoucího nákupu, později zastával pozici krajského ředitele a provozního/generálního ředitele společnosti Edwards Vacuums. Další významné vedoucí pozice zastával v Hanáckých železárnách a pérovnách a.s. (2004-2009), které jsou součástí Moravia Steel, a v Oděvním podniku, a.s. v Prostějově (1998-2003).

Tomáš Flajsar studoval na Vysokém učení technickém v Brně (VUT) a je zároveň držitelem titulu Executive MBA, který získal na University of Pittsburgh. Jeho největším koníčkem se stala házená, které se aktivně věnoval 34 let, a které se i nadále věnuje jako trenér žáků. K dalším jeho koníčkům patří ostatní míčové sporty, ale i lyžování a badminton, stejně tak jako čtení a sledování filmů. Kromě rodilé češtiny hovoří plynně anglicky. Je ženatý a má tři děti.

Zdroj: Brammer Czech a.s., www.brammer.cz