Stanley Wachs a Luca Cassina, noví manažeři ve vedení evropského regionu společnosti PayPal

Poskytovatel online plateb PayPal oznámil jmenování Stanleyho Wachse do funkce generálního manažera regionu širší Evropy (Skandinávie, střední a východní Evropa a Turecko). Převezme pozici po Lucovi Cassinim, který se postaví do čela aktivit PayPalu v západní Evropě (Francie, Itálie, Španělsko, Nizozemsko a Belgie).

Stanley Wachs, PayPal

Stanley Wachs povede regionální obchodní strategii společnosti PayPal, obchod, partnerství a přijímání nejnovějších inovací v oblasti platebních produktů společnosti PayPal ze strany obchodníků. Bude také zodpovědný za budování pozice PayPal jako lídra v online a mobilních platbách, stejně jako za rozšíření geografické působnosti společnosti PayPal na rychle rostoucích domácích i přeshraničních trzích Skandinávie, střední a východní Evropy a Turecka.

Luca Cassina bude dohlížet na management společnosti v jednotlivých zemích, rozvíjet expanzi do dalších odvětví a vytvářet strategii společnosti PayPal pro partnerství s klíčovými regionálními partnery na trhu finančních služeb.

Stanley Wachs nastoupil do PayPalu v listopadu 2011 jako ředitel pro strategii a rozvoj pro Evropu, Blízký Východ a Afriku. Dříve pracoval na různých pozicích ve Western Union. Absolvoval European Business School a vystudoval INSEAD’s International Executive Programme.

Luca Cassina začal v PayPalu v Itálii v roce 2007. Dříve pracoval jako Country Manager ve Švýcarsku pro globální norskou společnost Schibsted Classified Media. Má bakalářský titul z Business Administration z Bocconi University v italském Miláně.