Pavel Sedláček

Pavel Sedláček, nový ředitel divize Provozu Equa bank

Novým ředitelem divize Provozu a zároveň pátým členem představenstva Equa bank se od srpna stal Pavel Sedláček. Bude plně zodpovědný za řízení oddělení Informačních technologií – Provozu IT i IT vývoje, oddělení Bezpečnosti informačních systémů, oddělení Obchodní a technické podpory, oddělení Provozu, oddělení Správy karet, Zákaznického centra a oddělení Správy majetku.

Pavel Sedláček přišel do Equa bank z LBBW BANK v ČR, kde působil šest let. Nejprve dva roky na pozici ředitele IT divize, poté byl 4 roky zodpovědný za řízení celého provozu banky, tj. vedle IT, elektronického a internetového bankovnictví i projektové kanceláře správy karet, správy majetku, platebního styku a Treasury Back Office. Před příchodem do světa financí a bankovnictví zastával Pavel Sedláček čtyři roky pozici ředitele konzultační divize řízení business procesů ve společnosti IDS SCHEER Česká republika. Před tím působil osm let na konzultantských pozicích v The Boston Consulting Group v ČR a Arthur D. Little International, z toho dva roky strávil na projektech v zahraničí.

Pavel Sedláček vystudoval Fakultu mezinárodních vztahů na Vysoké škole ekonomické v Praze. Je rovněž držitelem titulu Master of Arts, který získal v oblasti mezinárodních vztahů od konsorcia 7 evropských univerzit v rámci programu Tempus. Je ženatý a má dvě děti.

Zdroj: Equa bank a.s., www.equabank.cz