Pavel Kratochvíl

Pavel Kratochvíl, nový náměstek generálního ředitele Hypoteční banky

Pavel Kratochvíl (38 let) nastoupil od 1. března 2013 do nejvyššího managementu Hypoteční banky, kde byl jmenován náměstkem generálního ředitele pro věci finanční. Na této pozici bude zodpovědný nejen za oblast financí, ale i IT a business architektury. Pavel Kratochvíl přišel do Hypoteční banky z její mateřské společnosti Československé obchodní banky (ČSOB.)   

Před svým nástupem do Hypoteční banky pracoval Pavel Kratochvil na manažerských pozicích v Československé obchodní bance. Zde získal více než osm let zkušeností při tvorbě strategií, z obchodu a marketingu, HR a finančního řízení banky. Svou profesní kariéru zahájil v roce 1999 v auditorské a poradenské společnosti PricewaterhouseCoopers, nejprve v v oddělení auditu a následně v oddělení finančního poradenství.

Pavel Kratochvíl absolvoval inženýrské studium v oboru Podniková ekonomika a management na Vysoké škole ekonomické v Praze. Hovoří anglicky a ve volném čase se věnuje nejvíce rodině, se kterou v zimě tráví nejraději čas na lyžích a v létě na kole.

Zdroj: Hypoteční banka, a.s., www.hypotecnibanka.cz