Odin Goedhart

Odin Goedhart, nový generální ředitel společnosti HEINEKEN Česká republika

Odin Goedhart byl jmenován novým generálním ředitelem společnosti HEINEKEN Česká republika s platností od 1. ledna 2014. Door Plantenga, která byla dočasnou generální ředitelkou HEINEKEN ČR a i nadále zastávala funkci generální ředitelky HEINEKEN Slovensko, bude řídit HEINEKEN ČR až do konce roku 2013.

Odin Goedhart je zkušeným managerem, který již 17 let pracuje ve skupině HEINEKEN, v níž začínal jako trainee v řízení výroby. Poté zastával řadu mezinárodních manažerských funkcí v rámci Supply Chain and Commercial. Svou kariéru zahájil jako Production Team Leader v Den Bosch Brewery, poté se přesunul na pozici Innovation Managera do korporátního marketingu. V roce 2001 byl jmenován Supply Chain Managerem Amstel Hungary a po akvizici BBAG v roce 2003 přijal o dva roky později úlohu Supply Chain Directora Brau Union Hungaria.
 
V roce 2006 byl jmenován na pozici Regional Supply Chain Directora pro střední Evropu. Posléze se v roce 2010 Odin připojil k HEINEKEN UK jako Head of Operations a od ledna 2013 zastával funkci Brewing & Operations Directora HEINEKEN UK & Ireland.
 
Jako nizozemský státní příslušník, má Odin inženýrský a magisterský titul z Delf University of Technology a MBA z Rotterdam School of Management, Holandsko.

Zdroj: HEINEKEN Česká republika, a.s., www.heinekenceskarepublika.cz