Michal Dvořák

Michal Dvořák, nový finanční ředitel společnosit ABS Jets

Česká společnost ABS Jets, jeden z největších operátorů na poli soukromé letecké přepravy v regionu střední a východní Evropy, jmenovala do pozice nového finančního ředitele Michala Dvořáka. Michal Dvořák přichází z auditorské a poradenské společnosti KPMG, kde měl v uplynulých pěti letech na starosti práci na rozmanitých auditorských projektech a také interní školení zaměstnanců.

Pro Michala Dvořáka je nová pozice ve společnosti ABS Jets doslova pozicí snů. Již od útlého věku se totiž zajímal o oblast aviatiky a letectví. Je vášnivým modelářem a v rámci svých středoškolských studií dokonce vystudoval obor Provoz a ekonomika letecké dopravy.

Michal Dvořák (30) vystudoval Fakultu managementu Vysoké školy ekonomické. Kariéru začínal již během studií v GE Money Bank jako inkasista v oddělení pohledávek. Kromě češtiny hovoří Michal Dvořák také anglicky a německy. Mezi jeho záliby patří vedle již zmíněného modelářství také cestování a sport – především běh, golf a jízda na snowboardu. Minulý rok se poprvé účastnil půlmaratónu a v budoucnu se chystá pokořit i dvojnásobnou­ trať.

Zdroj: ABS Jets, www.absjets.cz