Maxim Behar

Maxim Behar, nový předseda Světového komunikačního fóra v Davosu

Předsedou Světového komunikačního fóra v Davosu (WCF) byl tajnou volbou zvolen Maxim Behar, Chairman pražské pobočky mezinárodní agentury Hill+Knowlton Strategies. Volby se zúčastnilo všech 25 členů předsednictva této organizace.

Světové komunikační fórum v Davosu si klade za cíl sdružovat špičkové odborníky na komunikaci a inovátory za účelem výměny nápadů, trendů a strategií. Letošní ročník se těšil rekordní účasti 150 účastníků z 35 zemí světa. Maxim Behar se účastnil fóra od prvního dne; měl řadu přednášek a zúčastnil se také celé řady debat. Členem předsednictva WCF je již dva roky.

Další dva členové předsednictva obdrželi stejný počet hlasů jako Behar, což vedlo k rozhodnutí mít ve vedení fóra tři členy: vedle Maxima Behara také Andre Manninga, viceprezidenta korporátní komunikace Royal Philips Electronics, a Janinu Dubejkovskou, programovou ředitelku fóra v Davosu.

Behar říká, že mu nápad dosadit více členů do vedení přijde jako zajímavý experiment, který může umožnit každému ze tří předsedů zaměřit se na různá témata a tím zefektivnit práci WCF po celém světě.

Maxim Behar

Maxim Behar je významný expert v oblasti komunikace s rozsáhlými zkušenostmi v public relations a praxí delší než 25 let. Jeho tvůrčí osobnost má silný vliv na politický a obchodní život Bulharska. Je pokladníkem výkonné rady ICCO a zakladatelem přední bulharské PR agentury M3 Communications Group. Od roku 2012 je také jednatelem a předsedou pražské kanceláře mezinárodní komunikační poradenské společnosti Hill+Knowlton Strategies. Je členem mnoha bulharských i mezinárodních rad a přednáší na univerzitách po celém světě. Také je honorárním konzulem Seychel v Bulharsku.

Zdroj: Hill+Knowlton Strategies, www.hillandknowlton.cz