Marie Baričičová

Marie Baričičová, nová marketingová manažerka společnosti PepsiCo CZ

Marie Baričičová se stala novou posilou společnosti PepsiCo CZ. Na starosti bude mít rozvoj nápojových značek v portfoliu PepsiCo a zároveň bude odpovědná za PR v České a Slovenské republice.

Marie Baričičová pochází z Bratislavy a vystudovala mezinárodní vztahy na pražské VŠE. Pro práci ve své nové funkci je velmi dobře kvalifikovaná i díky předchozímu působení ve dvou významných společnostech: v mezinárodním gigantu v oblasti produktů pro domácnost a drogistického zboží Reckitt Benckiser a ve firmě Bochemie, která se zabývá výrobou dezinfekce, fungicidů, prostředků pro povrchovou úpravu kovů, akumulátorových hmot a chemických specialit. V Reckitt Benckiser začínala jako Brand Manager a podílela se na rozvoji značek Finish, Dettol, Strepsils, Nurofen, Durex a Veet. Následně se v rámci společnosti vypracovala až na pozici Group Brand Managera. V Bochemii později pracovala dva roky jako ředitelka marketingu pro divizi B2C.

Ve svém volném čase se Marie Baričičová nejraději věnuje sportu, především běhu a tenisu. Největší prioritou je pro ni ale rodina a přátelé.

Zdroj: agentura bokem, www.bokem.cz