Libor Šašek

Libor Šašek, nový Sales Manager společnosti RITCHY

Novým Sales Managerem společnosti RITCHY, výrobce elektronických cigaret a náplní do elektronických cigaret, tzv. e-liquidů, se stal Libor Šašek (42). Ve své pozici se zaměří na stabilizaci vývoje businessu na českém a slovenském trhu a na podporu lokálního prodeje pomocí implementace nového obchodního modelu.

Libor Šašek přináší do společnosti RITCHY bohaté zkušenosti především z tabákového průmyslu. Několik let působil v Tabák a.s., předchůdci Philip Morris ČR a.s., kde měl na starosti mimo jiné business strategie či zavádění nových programů pro posílení vztahů s klíčovými zákazníky. Dalších 13 let již strávil ve společnosti Philip Morris ČR a.s., v níž se významně podílel především na rozvoji lokálního českého obchodu, vedl týmy Sales Managerů a kromě jiného se zaměřoval také na transformaci směrem k individuálnímu přístupu ke koncovému zákazníkovi. Posledním působištěm před nástupem do společnosti RITCHY bylo pro Libora Šaška Aviko ČR, kde vedl obchodní a marketingové aktivity v rámci ČR.

Nový Sales Manager společnosti RITCHY absolvoval celou řadu vzdělávacích programů a workshopů se zaměřením na prodej, rozvoj businessu, HR či management. Je ženatý a má dvě děti.

Zdroj: Weber Shandwick, www.webershandwick.cz