Lenka Rozumková a Petr Pažout, noví manažeři UniCredit Bank

Lenka Rozumková (38) se stala novou manažerkou týmu Corporate Finance Advisory UniCredit Bank. Svou profesionální kariéru zahájila ve skupině UniCredit v roce 1999 v útvaru, který nově řídí. Má bohaté zkušenosti v oblasti fúzí a akvizic (M&A), koordinovala řadu lokálních i mezinárodních komplexních transakcí. Ve funkci nahradila Patrika Broma, který se rozhodl pokračovat ve své kariéře mimo skupinu UniCredit. Mezi její záliby patří tenis, lyžování a kultura. Hovoří plynně anglicky.

Lenka Rozumková, Unicredit Bank ČR

Petr Pažout (34) je novým manažerem týmu Dotačního poradenství v UniCredit Bank. Od roku 2011 zastával pozici konzultanta pro fondy EU v oddělení Dotačního poradenství. V nové pozici nahradil Jitku Rakušanovou, která odešla na mateřskou dovolenou.

Před svým nástupem do UniCredit Bank Petr Pažout působil několik let jako konzultant a projektový manažer specializovaný na strukturální fondy Evropské unie v několika tuzemských poradenských firmách, například na pozici obchodního ředitele společnosti Optimus Consult & Invest. Vystudoval obor Politologie a evropská studia na Univerzitě Palackého v Olomouci, studoval i na Swedish School of Social Science na univerzitě ve finských Helsinkách. Mluví plynně anglicky. Ve volném čase se věnuje převážně zimním sportům.