Jozef Belvončík

Jozef Belvončík, nový ředitel společnosti Kerio Technologies pro region EMEA

Společnost Kerio Technologies bude v Evropě, Rusku, na Středním Východě a v Africe vést Jozef Belvončík. Na pozici EMEA Operation Officer byl jmenovaný po šesti letech působení ve společnosti na základě vyjímečných úspěchů v regionu střední a východní Evropy.

Jozef Belvončík vedl pobočku Kerio Technologies v Plzni, motivoval a řídíl softwarové vývojáře a byl zodpovědný za 150 lidí a strategii obchodu ve střední a východní Evropě. Od června 2006 zdvojnásobil obrat společnosti ve svém regionu, zdvojnásobil se počet zaměstnanců a Kerio otevřelo obchodní zastoupení v dalších třech východoevropských zemích. V následujícím období bude Jozef Belvončík vést společnost Kerio Technologies s cílem dominovat v oblasti vnitrofiremní spolupráce v prostředí cloudu.

V letech 1995-2002 pracoval Jozef Belvončík ve společnostii Microsoft, z toho 4 roky jako ředitel marketingu pro Českou republiku a Slovensko. Je absolventem Fakulty chemické a potravinárské technologie Slovenské vysoké školy technické (dnes Slovenská technická univerzita v Bratislavě).

Zdroj: Kerio Technologies s.r.o., www.kerio.cz.