Helena Lazosová

Helena Lazosová, nová ředitelka marketingu a vývoje produktů ING Pojišťovny v ČR a SR

Novou Chief Marketing and Product Development Officer ING Pojišťovny ČR a SR je 1. prosince 2013 Helena Lazosová (38). Na své pozici bude mít na starost operativní i strategický marketing, vývoj a řízení produktů životního pojištění včetně cenotvorby a průzkumů trhu, a to jak v Česku, tak i a na Slovensku. V tuzemsku bude navíc vést i produktové řízení penzí. Helena Lazosová má s managementem v oblasti pojišťovnictví mnohaleté zkušenosti, v oboru působí již 14 let. Do ING Pojišťovny nastoupila v únoru letošního roku a dosud působila na pozici Head of Product Management and Pricing.

Helena Lazosová vystudovala Finanční a pojistnou matematiku na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy. Svou kariéru zahájila v České pojišťovně, kde setrvala 12 let a kde se v roce 2005 stala i členkou dozorčí rady Penzijního fondu. V roce 2010 se přesunula do ČSOB pojišťovny, kde působila jako ředitelka kontrolingu a účetnictví. Téměř od počátku své profesní dráhy se zaměřovala na oblast životního pojištění.

Mezi Heleniny zájmy patří především cestování, literatura a ve volném čase se věnuje také rekonstrukci domu a zahradní architektuře. Helena mluví plynně anglicky a řecky.

Zdroj: ING pojišťovna, a.s., www.ingpojistovna.cz