Filip Linhart, nový předseda představenstva společnosti SHERLOG eVito

Filip Linhart, SHERLOG eVito

Společnost SHERLOG eVito, která se zabývá poskytováním telemedicínských služeb, představila management. Předsedou jejího představenstva, odpovědným za řízení společnosti, se stal Filip Linhart. Pozici místopředsedy představenstva obsadil Lubomír Myslík.

Před příchodem do SHERLOG eVito Filip Linhart (39) působil více než deset let ve společnosti Telefónica O2 Czech Republic, kde vedl oddělení business developmentu odpovědné za rozvoj nových příležitostí v oblasti ICT, telematiky a eHealth. Jeho dřívější praxe zahrnovala různé manažerské pozice v oblasti obchodu, marketingu, projektového řízení a business developmentu.

Vystudoval mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze a získal titul MBA zaměřený na finance a management na Rochester Institute of Technology (US Business School v Praze). Studoval také obchodní právo na University of Limerick v Irsku. Hovoří anglicky, německy a rusky. Je ženatý a má 4letého syna. Svůj volný čas nejraději tráví sportem a cestováním.

Lubomír Myslík (35) je ve společnosti SHERLOG eVito odpovědný za vývoj nových technologií a IT bezpečnost. Svou kariéru zahájil Myslík na úrovni mateřské společnosti Secar Bohemia již před osmi lety, kde se přes různé pozice vypracoval až do křesla ředitele oddělení research development.

Zároveň řídí i další dceřinou firmu SHERLOG Trace. Vystudoval Dopravní fakultu ČVUT Praze. Hovoří anglicky, španělsky, německy a rusky. Je ženatý a má tři děti. Mezi jeho zájmy patří sport, příroda a cestování.