Společnost pro projektové řízení a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně pořádají pátý ročník odborné konference "Projektový management 2012 - Rozum a emoce"

Společnost pro projektové řízení o. s. (SPŘ) ve spolupráci s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně pořádá ve dnech 25.26. dubna 2012 již pátý ročník konferenceProjektový management 2012. Jedná se o tradiční dvoudenní odborné setkání zabývající se aktuálními tématy z oblasti projektového řízení. Letos bude setkání dominovat téma „rozum a emoce“. Řečníci si budou ve svých příspěvcích klást otázky, jak důležité role hrají emoce v řízení projektů či jak skloubit racionální část projektu s emocemi.

Konference využívá synergie dvou pořadatelů – Společnosti pro projektové řízení a Univerzity Tomáše Bati. SPŘ jako odborný garant v projektovém řízení zajišťuje hlavní program a řečníky, studenti se podílejí na produkci a organizaci konference. V rámci konference proběhne také vyhlášení soutěže o nadějného projektového manažera z řad studentů.

Odborný program nabídne řadu významných řečníků z oblasti projektového řízení a podpory profesního růstu manažerů. Mezinárodní rozměr konferenci dodá Jon Glasco, významný konzultant v oblasti řízení inovací.

Hlavními řečníky budou:

  • Roman Chudoba – úspěšný mentor a kouč. Téma: Měkké dovednosti pro řízení projektu.

  • Jon Glasco – Innovation Management Consultant, Američan žijící v Evropě, který má přes 20 let zkušeností v oboru. Téma: Impact of emotional vs rational thinking on innovation project teams.

  • Ing. Tibor Kovalský – IT projektový manažer, specialista na kvalitu a řízení rizik. Téma: Emoce jsou stále s námi aneb projektoví manažeři, nedejte emocím příliš cloumat vaším majestátem.

  • Robert Vlach – podnikatelský poradce a provozovatel portálu „Na volné noze“. Téma: Volný trh kontra svobodné firmy.

  • Dr. Ing. Petr Řeháček – významný konzultant v projektovém řízení. Téma: Procesní model pro řízení projektů.

  • Ing. Ivan Valíček – začínal s projekty již v 70. letech, od roku 1980 působí jako projektový manažer ve Švýcarsku, naposledy u Siemens Schweiz AG. Téma: Neformální versus formální schůze.

  • doc. Branislav Lacko, CSc. – Akademický pracovník, VUT Brno, dlouholetý propagátor a odborník na projektové řízení, exprezident SPŘ, o. s. Téma: Systémové myšlení a selský rozum v praxi projektového manažera.

Konference je určena pro projektové manažery, ředitele, majitele a další pracovníky malých, středních i velkých firem zajímající se o projektové řízení. Vítáni jsou samozřejmě také konzultanti v projektovém řízení, studenti a veřejnost.

Konference „Projektový management 2012“ se uskuteční ve dnech 25. – 26. dubna 2012 v budově U2 Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Mostní 5139, Zlín. Registrace účastníků probíhá do 15. dubna na www.konferencepm.cz. Poplatek činí 3 600 Kč s DPH, pro studenty je vstup zdarma.

Generální partner: Microsoft

Hlavní partner: AutoCont

Mediální partneři: Moderní řízení, HR Management, Euro, Mediafax, Zlínský deník, Rádio Zlín, Rock Max

Pro více informací se obraťte na kancelář SPŘ.

Kontakt: Mgr. Markéta Arazimová, tisková mluvčí

Společnost pro projektové řízení o. s.
Zemědělská 5
613 00 Brno

Tel.: 545 136 020, 545 136 021

Mobil: 733 125 895

E-mail: arazimova@cspr.cz
www.cspr.cz

O SPŘ:

Společnost pro projektové řízení je zastřešující profesní organizací projektových manažerů v České republice. Je neziskovou organizací a nejvyšší odbornou, mezinárodně uznávanou autoritou v otázkách projektového řízení a řízení prostřednictvím projektů v České republice, a to nezávisle na existenci odlišných standardů a metodik. SPŘ sdružuje projektové manažery všech uznávaných standardů a certifikací a sama provádí certifikaci dle standardu International Project Management Association (IPMA). Hlavními funkcemi SPŘ jsou implementace mezinárodních standardů a norem do národního prostředí, šíření projektové kultury a povědomí, partnerství v nastavování principů projektů či posuzování kvality projektových záměrů.