Přehrát podcast
Podcast Nelidské zdroje moderuje dvojice José Kadlec a Matěj Matolín. V aktuálním díle se zaměřili s Terezou Kučerovou, HR manažerkou Ambiente a Karlem Maříkem, zakladatelem startupu a mobilní aplikace Grason na téma lidí v gastronomii.
Jak všichni víme, tak i (nebo možná především) oblast gastronomie byla zasažena pandemickou situací a většina zaměstnanců musela svůj obor opustit a nahradit jiným. Budou mít chuť se vrátit?
Ve společném rozhovoru se zmíněná čtveřice věnovala několika zajímavým tématům.
V podcastu si poslechnete:
- O lákání a zvyšování platů zaměstnanců v gastronomii
- Tipy na HR marketing pro restaurace
- A nové technologické vychytávky, na které se můžeme brzy těšit v gastronomii.
Podcast Proč nechtějí zaměstnanci v gastronomii zpět do práce s Terezou Kučerovou, Ambiente a Karlem Maříkem, Grason najdete také ZDE.