Nejlepší teambuilding pro vaši firmu? No přece Vltava Run!

Zkuste letos místo další únikovky nebo fádního výletu na farmu vyslat tým 12 sportovních kolegů na ikonický běžecký štafetový závod Vltava Run. Můžeme vám slíbit, že trasa ze Šumavy až do Prahy, na kterou běžci obvykle potřebují kolem 35 hodin, tým opravdu stmelí. Závodníci si odnesou intenzivní zážitek, upevní své vztahy, a ještě budou reprezentovat vaši firmu před čtyřmi tisícovkami dalších běžců.

Vltava run

Vltava Run se příští rok poběží už po dvanácté. Tradičně se vybíhá ze Zadova a cílem je pražský Braník. Trasa vede krásnými zákoutími Šumavy, kolem vltavských přehrad, historickými městy i malebnými vesničkami. Pokud to jen trochu jde, běží se po turistických stezkách, aby běžci mohli být co nejvíce v kontaktu s přírodou. Úseky jsou rozděleny podle obtížnosti a běžci se střídají v předem stanoveném pořadí.

Loňský rok se registrace na závod vyprodaly během rekordních 54 vteřin. Proto je jedním z největších benefitů firemního startovného garance, že se váš tým do závodu dostane. Jaké jsou další výhody?

  • Vstup do partnerské zóny v cíli (jídlo a pití zdarma)

  • Personifikovaný potisk triček

  • Podpora ze strany Vltava Run týmu

  • Výběr času startu

  • VIP parkování v cíli

  • Reklamní spolupráce (umístění loga, možnost samplingu do startovního setu)

Vltava run

Nechcete mít se zařizováním účasti vůbec žádnou práci? Zvolte firemní startovné ve verzi full service, kde za vás nadto zajistíme třeba také ubytování, administrativu i doprovodné vozy na závod.

Vltava Run není jen o fyzickém výkonu, ale hlavně o spolupráci, podpoře a společných zážitcích,“ hodnotí závod kapitán jednoho z našich firemních týmů. A vůbec nejlepší referencí je to, že se běžci rádi vracejí. „Letos jsme se zúčastnili již podruhé a víme, že se z toho stala tradice.“ Buďte jedním z více než 300 týmů, kteří si na 12. ročník závodu Vltava Run 10.– 11. 5. 2025 doběhnou pro zážitek na celý život.

CHCEME BĚŽET

Tato nabídka je časově omezená a platí jen do 28. 10. 2024. Registrace a více informací ZDE.